آموزش

آموزش نخستین گام در ایجاد فرهنگ و کاربرد یک دانش و ابزار است. مرکز قابلیت اطمینان همزمان با انجام پروژه‏ های صنعتی در حوزه آموزش نیز فعال است. بخش اصلی فعالیت‏ ها معطوف به برگزاری دوره‏ های آموزشی رسمی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است ولیکن این مرکز آمادگی دارد که دوره‏ های مورد نیاز  علاقه‏ مندان یا پیشنهاد شده توسط اساتید وکارشناسان خبره را نیز برگزار نماید. علاقه مندان می‏ توانند برای اطلاعات بیشتر با مدیریت مرکز هماهنگی لازم را به عمل آورند. ضمنا برای گسترش دانش و فرهنگ مهندسی قابلیت اطمینان به مرور فایل‏ های آموزشی شامل مقالات، کتاب و... در این بخش برای استفاده عموم قرار داده خواهد شد.

علاقه مندانی که مایل هستند مطالب آنها به نام خودشان و برای استفاده عموم بر روی سایت به اشتراک گذارده شود، مطالب خودرا به پست الکترونیک سایت ارسال کنند.

ردیف عنوان مطلب
1 اهمیت قابلیت اطمینان- مقدمه کتاب اصول مهندسی قابلیت اطمینان
2 دیاگرام منطق اصلی سیستم- پاورپوینت دانشجویی
3 قابلیت اطمینان قطعات مکانیکی- رویکرد کلی