تحصیلات تکمیلی

با هماهنگی انجام شده با وزارت علوم تحقیقات و فناوری دو درس اصول مهندسی قابلیت اطمینان و قابلیت اطمینان پیشرفته در مقطع تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می‏شود. دانشجویان علاقه‏ مند به حوزه مهندسی قابلیت اطمینان باید این دو درس را در ترم اول و دوم سال اول تحصیل اخذ نمایند. درس سمینار و پروژه  کارشناسی ارشد این دانشجویان در حوزه مهندسی قابلیت اطمینان و ریسک خواهد بود.

توجه نمایید این بخش برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری پژوهشکده که در حوزه مهندسی قابلیت اطمینان فعالیت دارند طراحی شده است و دانشجویان محترم می‏ تواننداز این بخش استفاده نمایند.....

تمرین‏ ها:

سمینارها:

طراحی ازمایش ‏ها

تحلیل عدم قطعیت در ارزیابی قابلیت اطمینان

قابلیت سازه های هوافضایی

قابلیت اطمینان موتور درون سوز

قابلیت اطمینان یک توربوفن

پروژه ‏های درسی:

پروژه های دانشجویی دکتری و کارشناسی ارشد در حال انجام:

1. تحلیل درخت خطای دینامیکی با روش فازی-مونت کارلو
  2. آنالیز قابلیت اطمینان یک سیستم چند حالته- چند ماموریته با استفاده از روش بیزین- دفاعیه برگزار شد