خبرها

موضوع تحقیقاتی

مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان در نظر دارد در حوزه سیستم های چند حالته و مدیریت ریسک، پروژه هایی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تعریف نماید. لذا از کلیه علاقه ‏مندان بویژه دانشجویان رشته های ریاضی  و مهندسی مکانیک, صنایع و برق دعوت می نماید برای تعریف پروژه و پایان نامه، رزنومه خود و نام استاد راهنما را به این مرکز ارسال کنند ( آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید ).

یادآوری می‏‏ شود:  تعریف پروژه منوط به معرفی یکی از اعضای هیات علمی مرکز به عنوان استاد راهنمای اول یا دوم است.

دعوت به همکاری:

مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان برای انجام پروژه های تحقیقاتی خود در حوزه قابلیت اطمینان و ایمنی از کارشناسان ارشد و دانشجویان کارشناسی ارشد در رشته های برق، مکانیک, هوافضا و صنایع دعوت به همکاری می کند.تسلط به زبان انگلیسی و داشتن روحیه فعالیت تیمی و تولید مقالات علمی از شرایط اولیه بررسی رزنومه ها است. واجدان شرایط رزنومه علمی و تجربی خود را به آدرس زیر ارسال کنند. مهلت تا 10/4/1396

دانشجویان کارشناسی ارشد رشته ریاضی گرایش کاربردی یا آمار که مسلط به مباحث قابلیت اطمینان و نرم افزارهای مربوطه بویژه R  هستند برای کار بر روی پروژه تحلیل عمر و آزمون پرشتاب دعوت به همکاری می شوند. مهلت تا 31/4/1396

نشست تخصصی قابلیت اعتماد

نخستین نشست تخصصی قابلیت اعتماد در محل پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد.

این نشست تخصصی با حضور کارشناسان و مدیران پژوهشگاه فضایی ایران و برخی از کارشناسان فضایی ایران در روز چهار شنبه به مدت چهار ساعت در سالن آمفی تئاتر پژوهشگاه فضایی برگزار شد. در این نشست موضوعاتی نظیر  قابلیت اعتماد در استانداردهای  آژانس فضایی اروپا ، قابلیت اطمینان نرم افزار، طراحی حامل ماهواره مبتنی بر قابلیت اطمینان، بررسی و عیب یابی سیستم چرخ عکس العملی کنترل وضعیت ماهوراه و آزمون‏های قابلیت اطمینان توسط اعضای هیئت علمی و کارشناسان پژوهشی ارائه و مورد بررسی قرار گرفت. این نشست با همکاری معاونت کنترل کیفیت پژوهشگاه و مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان در روز چهارشنبه  26 آذرماه برگزار شد.

دوره های آموزشی

برگزاری دوره های آموزشی در مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان

این مرکز آمادگی خود را برای همکاری با مراکز صنعتی و پژوهشی کشور و برگزاری دوره آموزشی یا انجام پروژه صنعتی اعلام می‏ دارد.

نرم افزار قابلیت اطمینان

برگزاری کارگاه آموزشی قابلیت اطمینان

کارگاهکارگاه آموزشی قابلیت اطمینان و طراحی در روز پنچ شنبه17 بهمن ماه توسط پروفسور پرا مورتی از دانشگاه کوئینزلند استرالیا و دکتر احمدی از دانشگاه Lulea از کشور سوئد در محل پژوهشکده سامانه‏ های فضانوردی برگزار شد.

مطالب بیشتر...