امروز    دوشنبه , 23/مهر/1397

خبرها

موضوع تحقیقاتی

مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان در نظر دارد در حوزه سیستم های چند حالته و مدیریت ریسک، پروژه هایی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تعریف نماید. لذا از کلیه علاقه ‏مندان بویژه دانشجویان رشته های ریاضی  و مهندسی مکانیک, صنایع و برق دعوت می نماید برای تعریف پروژه و پایان نامه، رزنومه خود و نام استاد راهنما را به این مرکز ارسال کنند ( آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسکریپت دارید ).

یادآوری می‏‏ شود:  تعریف پروژه منوط به معرفی یکی از اعضای هیات علمی مرکز به عنوان استاد راهنمای اول یا دوم است.

نشست تخصصی قابلیت اعتماد

نخستین نشست تخصصی قابلیت اعتماد در محل پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد.

این نشست تخصصی با حضور کارشناسان و مدیران پژوهشگاه فضایی ایران و برخی از کارشناسان فضایی ایران در روز چهار شنبه به مدت چهار ساعت در سالن آمفی تئاتر پژوهشگاه فضایی برگزار شد. در این نشست موضوعاتی نظیر  قابلیت اعتماد در استانداردهای  آژانس فضایی اروپا ، قابلیت اطمینان نرم افزار، طراحی حامل ماهواره مبتنی بر قابلیت اطمینان، بررسی و عیب یابی سیستم چرخ عکس العملی کنترل وضعیت ماهوراه و آزمون‏های قابلیت اطمینان توسط اعضای هیئت علمی و کارشناسان پژوهشی ارائه و مورد بررسی قرار گرفت. این نشست با همکاری معاونت کنترل کیفیت پژوهشگاه و مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان در روز چهارشنبه  26 آذرماه برگزار شد.

دوره های آموزشی

برگزاری دوره های آموزشی در مرکز تحقیقات قابلیت اطمینان

این مرکز آمادگی خود را برای همکاری با مراکز صنعتی و پژوهشی کشور و برگزاری دوره آموزشی یا انجام پروژه صنعتی اعلام می‏ دارد.

نرم افزار قابلیت اطمینان

برگزاری کارگاه آموزشی قابلیت اطمینان

کارگاهکارگاه آموزشی قابلیت اطمینان و طراحی در روز پنچ شنبه17 بهمن ماه توسط پروفسور پرا مورتی از دانشگاه کوئینزلند استرالیا و دکتر احمدی از دانشگاه Lulea از کشور سوئد در محل پژوهشگاه هوا فضای وزارت علوم برگزار شد.

مطالب بیشتر...