برگزاری کارگاه آموزشی قابلیت اطمینان

کارگاهکارگاه آموزشی قابلیت اطمینان و طراحی در روز پنچ شنبه17 بهمن ماه توسط پروفسور پرا مورتی از دانشگاه کوئینزلند استرالیا و دکتر احمدی از دانشگاه Lulea از کشور سوئد در محل پژوهشکده سامانه‏ های فضانوردی برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی اصول مهندسی قابلیت اطمینان، نحوه مدلسازی و تخمین قابلیت اطمینان ارائه شد. فعالیت های اصلی در چرخه عمر محصول بویژه مرحله طراحی محصول مورد بررسی قرار گرفت. برای استفاده بیشتر از کارگاه آموزشی مجموعه بازیابی کاوشگر شامل سازه و مکانیزم، مجموعه پیروتکنیک و چترها مورد بحث  و بررسی قرار گرفت و پروفسور نظرات خود را در رابطه با فرآیند تحلیل قابلیت اطمینان این زیر سیستم و بهبود فرآیند پیاده سازی قابلیت اطمینان ارائه دادند.

Work Shop

workshop2

*** سمینار آموزشی مدلسازی قابلیت اطمینان توسط پروفسور پرا مورتی در محل پژوهشگاه فضایی ایران با مشارکت علاقه مندان این حوزه برگزار شد. از کلیه شرکت کنندگان دعوت می شود برای دریافت فایل مطالب ارائه شده و گواهی حضور در سمینار آموزشی درخواست خود را از  طریق ایمیل به مدیریت مرکز اعلام نمایند.